Home / Productia / Procedee Tehnologice

Procedee Tehnologice

In cadrul grupului KOCH, putem asigura cu ajutorul echipamentelor moderne, crearea unor produse de inalta calitate. Matritele se elaboreaza cu ajutorul CAD, ceea ce face posibila simularea aproape a intregii palete de proprietati ale unui produs.

Injectia

In cadrul grupului, putem fabrica produse de la 5ml si pana la capactitati de 500ml, pe utilaje 1K, 2K si complet automatizate.

Suflarea prin extruziune

Prin procedeul de suflare prin extruziune fabricam flacoane din diferite termoplaste. In colaborare cu celelalte firme ale grupului KOCH va putem oferi flacoane cu capacitati intre 10 ml si 1000 ml. Va oferim si capacele adecvate – toate de la aceeasi sursa.

Presarea duroplastelor

Duroplastele, mase plastice termorigide, fac parte din categoria primelor mase plastice care au reusit sa fie produse si prelucrate industrial. Au marcat inceputul revolutiei prin care materialele costisitoare ca fierul sau lemnul, au fost inlocuite cu materiale sintetice cu proprietati superioare. Kochrom S.R.L utilizeaza duroplastele in procedeul de presare a unor busoane si capace pentru cosmetice de inalta calitate.