Home / Compania / Filozofia

Filozofia

Kochrom SRL – este parte a grupului Hermann Koch, si ofera un cadru larg de desfasurare atat pentru cerintele clientilor cat si pentru valorificarea ideilor initiate de angajatii nostri. Urmarind motto-ul nostru – diversitate de la o singura sursa – vrem sa ne asiguram ca oferim produse speciale pe piata pe care activam. Astfel se formeaza inca de la bun inceput, o stransa legatura intre tehnologie, produs si satisfacerea clientului.

Fair Play
Depunem toate eforturile necesare pentru a oferi tuturor clientilor produse si servicii de cea mai buna calitate. Aceasta provocare trebuie sa ne fie tuturor prioritara. Ne dorim insa si mai mult. Vrem ca dincolo de produsele si serviciile noastre sa fim apreciati si noi ca firma. Acest fapt implica un comportament permanent de fairplay in colaborarile cu furnizorii si clientii. Pe toate planurile.

Relatiile cu partenerii nostri de afaceri depasesc rutina de zi de zi. Din acest motiv va garantam ca planurile dumneavoastra vor deveni si ale noastre.

Suntem o echipa
Fiecare angajat din cadrul companiei noastre stie ca nu ne multumim doar cu standardul. Numai cu un plus de angajament din partea fiecaruia putem ajunge, impreuna cu clientii nostri, pe culmile succesului.

De aceea - atat noi, managementul cat si restul personalului – lucram impreuna, in echipa, pentru a putea satisface nevoile clientilor si furnizorilor nostri. Aceasta mentalitate trece dincolo de reguli si norme. Face partea din cultura noastra.

Pentru noi, valorile umane sunt mai importante decat orice, de aceea investim timp in resursele umane. Avem incredere deplina in entuziasmul si creativitatea personalului nostru. Numai asa putem evolua in interesul clientilor nostri.

Avem aceleasi obiective
Piata pe care evoluam este una internationala. Insa nu suntem singuri. Trebuie sa construim un cadru adecvat mentinerii pe primele locuri. Acest lucru implica inovatii si imbunatatiri ale produselor, in paralel cu o crestere sustinuta a productivitatii Acestea sunt aspectele cheie ale filozofiei grupului nostru de companii.

Obiectivul nostru este acela de a fi cei mai buni pe piata noastra - nu cei mai mari.